Θέματα |
του Αθανάσιου Τσαυτάρη 21/10/13, 07:40 Προς τι η προτίμηση στην καλλιέργεια του ρεβυθιού, στον αρχαίο δηλαδή ερέβινθο, και την κατανάλωση του καρπού του; Ίσως γιατί, περισσότερο από όλα τα ψυχανθή , η καλλιέργεια ρεβυθιού είναι από τις πλέον σκληραγωγημένες και η διατροφική τους αξία υψηλότατη. |
Συνταγές |
του Δημήτρη Ποταμιάνου 21/10/13, 08:08 Στην Αίγινα τις λέμε ζακέτες και είναι τώρα στην καλύτερή τους ώρα. Τις βρίσκουμε σχεδόν όλο τον χρόνο, αλλ' είναι άραγε σύμπτωση που τώρα που προετοιμαζόμαστε για ν'αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο ρουχισμό τα κρύα του χειμώνα είναι κι αυτές ευπρόσδεκτα πιο παχουλές και πιο χορταστικές; |
των Αγλαΐας Κρεμέζη, Κώστα Μωραΐτη 21/10/13, 07:34 Με τα μυρωδάτα μας λεμόνια φτιάχνω συνήθως την κλασική αγγλική lemon curd (λεμονόκρεμα): εξαιρετικό συμπλήρωμα για cheesecake αλλά και σε κάθε λογής κέικ και τάρτες. Μοναδι&kappa ;ή αν την γευτείτε με κριτσανιστά σοκολατένια αμυγδαλωτά ή με κάθε λογής κουλουράκια - ακόμα και αν δεν είναι σπιτικά. |
Bostanistas.gr © 2013 |
new edition of hellinika.gr
Σχόλια