To Xamogelo tou Paidiou


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: To Hamogelo tou Paidiou
Ημερομηνία: 6 Ιουνίου 2012 5:18 μ.μ.
Θέμα: To Xamogelo tou Paidiou
Προς: info@


Μάιος 2012

Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Μάϊος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».



Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν θα σας μιλήσω για τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες & τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε & μας γεμίζουν αβεβαιότητα για το μέλλον.

Θα σας μιλήσω όμως για την κινητοποιήση Ιδιωτών και Φορέων, οι οποίοι αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της πραγματικότητας, εξασφάλισαν & προσφέρουν 2 Νέα Σπίτια στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Δύο νέους ολοκαίνουργιους χώρους, ικανούς να γίνουν το σπίτι 60 παιδιών που πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από το περιβάλλον τους.

Όλοι Μαζί μπορούμε να στελεχώσουμε & να λειτουργήσουμε τα δύο αυτά νέα σπίτια και να επιτύχουμε έναν ακόμα στόχο, την ΑΣΦΑΛΕΙΑ 60 παιδιών, που σήμερα κινδυνεύουν!

Καλώ όλους Εσάς που διαχρονικά είστε συνοδοιπόροι μας, να συμβάλλετε στη νέα αυτή προσπάθεια, στηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη.!

Μαζί μπορούμε να ανοίξουμε τις πόρτες 2 ακόμη σπιτιών για 60 παιδιά!

περισσότερα εδώ



25η Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

Την 25η Μαΐου 2012, 38 οργανισμοί από 29 κράτη σε όλο τον κόσμο ενώσαμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όγδοη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος κα. Αλεξάνδρα Καπελετζή.

Στα πλαίσια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν:

- Η Συντονιστική Επιχειρησιακή Ομάδα Διαχείρισης Περιστατικών Εξαφάνισης Παιδιών, την οποία συγκρότησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

- Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων σε Ελλάδα από την ΕΛ.ΑΣ. και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

- Τα επίσημα διεθνή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων

περισσότερα εδώ



Αρπαγές ανηλίκων: Εκατοντάδες κλήσεις από αναστατωμένους γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Τι πρέπει να γνωρίζουμε.

Τις τελευταίες ημέρες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS 1056» και στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» λαμβάνουμε εκατοντάδες κλήσεις από αναστατωμένους γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες σχετικά με τις πληροφορίες που αναδημοσιεύονται διαρκώς στο διαδίκτυο και αφορούν σε αρπαγές ανηλίκων ακόμη και σε παιδιά που τους έχουν αφαιρέσει ζωτικά όργανα καθώς πρόκειται για κύκλωμα εμπορίου οργάνων.

Η απάντησή μας, που αφορά στην ανεξέλεγκτη διάδοση φημολογιών για την ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων αρπαγής/απαγωγής παιδιών

περισσότερα εδώ

Τι πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για να είναι τα παιδιά μας πάντα ασφαλή. περισσότερα εδώ



Εξαφανίσεις Παιδιών: Τι πρέπει όλοι να γνωρίζουμε.

Πως μπορούμε να συμμετέχουμε.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε απλές συμβουλές και κατευθύνσεις σχετικά με το τι πρέπει όλοι να γνωρίζουμε σχετικά και πως μπορούμε να συμμετέχουμε.

Συμβουλές Πρόληψης για τα Παιδιά και τους Γονείς.

περισσότερα εδώ

Πως μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε με την εγγραφή μας στο AMBER ALERT HELLAS. περισσότερα εδώ



«Το Χαμόγελο του Παιδιού» 11, 12 & 13 Ιουνίου 2012

σας περιμένει στο Καλοκαιρινό του Bazaar στο Μετρό Συντάγματος.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Πριν φύγετε για διακοπές, σας περιμένουμε στο καλοκαιρινό μας bazaar!

Μέσα σε κλίμα καλοκαιρινό, μικροί και μεγάλοι θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το ευρύ φάσμα δράσεων του Οργανισμού μας και να διαλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών.

περισσότερα εδώ

Προληπτική Ιατρική στα Δημοτικά Σχολεία της Αγίας Βαρβάρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους σε 558 μαθητές, που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Επόμενος σταθμός μας τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Ίλιου από 10 Μαΐου έως και τις 13 Ιουνίου 2012. Ενώ ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη από 5 έως και 7 Ιουνίου και στην Καβάλα από 8 έως και 10 Ιουνίου.

περισσότερα εδώ

Ως το καλύτερο site Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης βραβεύτηκε το www.hamogelo.gr στα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου.

Μετά από ψηφοφορία του κοινού, το www.hamogelo.gr βραβεύθηκε ως το καλύτερο site Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, που συνεισφέρει το βέλτιστο διαδικτυακό περιεχόμενο. Μπορείτε να δείτε τους νικητές εδώ.

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας και την εταιρεία ATCOM που αφιλοκερδώς σχεδίασε και υλοποίησε το site.

12 ώρες για την Ελλάδα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις Βρυξέλλες.

Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Βασίλη Καζούλη και της μεσόφωνου Αλεξάνδρας Γκράβα

Tην Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στο πολιτιστικό κέντρο Halles de Shaerbeek των Βρυξελλών, εκατοντάδες Ευρωπαίοι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας «12 ώρες για την Ελλάδα».

περισσότερα εδώ




.

Το Χαμόγελο του Παιδιού - Newsletter 6/5/2012



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...