To Xamogelo tou Paidiou



Απρίλιος 2012

Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Απρίλιος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».



AMBER ALERT με ευτυχή κατάληξη!

Τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου ένα παιδί εξαφανίστηκε και χάρη στην επιτυχημένη ενεργοποίηση του AMBER ALERT HELLAS βρέθηκε και είναι πλέον ασφαλές!

Το παιδί, ένας 11χρονος μικρός από τη Μυτιλήνη, βρέθηκε μόλις 1 ώρα μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού! Το «Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκεται κοντά στο Λάμπρο και την οικογένειά του. περισσότερα εδώ



Το οδοιπορικό του "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ" συνεχίστηκε στην Πάτμο.

Το μεγάλο ταξίδι του κινητού πολυιατρείου για τα παιδιά «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» συνεχίστηκε, και μετά τα Κύθηρα βρεθήκαμε στο απομακρυσμένο νησί της Πάτμου.

Το πολυιατρείο παρέμεινε στην Πάτμο 4 ημέρες εξετάζοντας, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των εθελοντών γιατρών μας, συνολικά 128 παιδιά.

περισσότερα εδώ



Χριστός Ανέστη στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Για μια ακόμη χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μοίρασε πασχαλινές λαμπάδες και παιχνίδια σε όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Εργαζόμενοι και εθελοντές προσέφεραν λαμπάδες και παιχνίδια και αντάλλαξαν ευχές με τα 685 παιδιά που νοσηλεύονται στα παρακάτω Νοσοκομεία

περισσότερα εδώ



Προληπτική ιατρική και οδοντιατρική σε οικογένειες ρομά στα Γιάννενα

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρέθηκε δίπλα στις οικογένειες ρομά στα Ιωάννινα με την κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής και ιατρικής.

Στο γήπεδο της Ελεούσας πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός και παιδιατρική εξέταση στα παιδιά της κοινότητας Ρομά της Περιφέρειας Ηπείρου και προληπτικός αντιφυματικός έλεγχος στους γονείς τους, σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς και προσωπικό του Γ.Ν. Ιωαννίνων "Χατζηκώστα".

περισσότερα εδώ



SOS Save Our Smile

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η εταιρεία ATCOM (Mindworks) δημιούργησαν και προώθησαν την Παρασκευή 27 Απριλίου 12μμ τη διεθνή διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Save Our Smile».

Η ανταπόκριση των χρηστών του twitter την πρώτη κιόλας ημέρα ήταν μεγάλη και έτσι το www.saveoursmile.org κατέκτησε την πρώτη θέση στο ελληνικό twitter με 620 mentions και έγινε το 3ο trending topping με 822 mentions στο #SOS

περισσότερα εδώ



Το Χαμόγελο του Παιδιού - Newsletter 4/5/2012

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...