Καλό φθινόπωρο!

PROTAGON.gr

Θέματα

Φόρος στο σεξ

της Ίνας Ταράντου

04/09/11, 03:09

Μαθαίνω ότι ο δήμος της Βόννης αφού όρισε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στα οποία κάνουν «πιάτσα» οι εκδιδόμενες γυναίκες, τώρα τις αναγκάζει να αγοράζουν ένα απόκομμα "φόρου σεξ" από ένα αυτόματο μηχάνημα...

Καθαρή στην Αθήνα

της Αρτέμιδος Καπούλα

04/09/11, 03:03

Η συνειδητοποίηση έγινε τέλη του Ιούλη όταν στις 3 τα ξημερώματα με συνέλαβα πάνω από τον υπολογιστή να ψάχνω μια είδηση που είχα διαβάσει νωρίτερα και αφορούσε τ&omicro n; χρέος: Ήμουν εθισμένη, άρρωστη. Είχα εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση νοσηρή, η ανάγκη για ενημέρωση κυλούσε στις φλέβες μου, είχε κυριεύσει τον εγκέφαλο μου, ροκάνιζε τις στιγμές μου.

Ακόμα κι αν είσαι ο Βενιζέλος

του Σπύρου Σεραφείμ

04/09/11, 03:03

Ακόμα κι αν είσαι ο Βενιζέλος, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις να ξεχάσουν όσους σε ακούν ή σε διαβάζουν, ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή οι δημοσιονομικοί στόχοι που είχαν τεθεί, δεν έχουν επιτευχθεί, ενώ υπήρχαν οι δεσμεύσεις ή ότι «όλα πηγαίνουν πολύ καλά».

Τα χλωμά πρόσωπα

του Κώστα Γιαννακίδη

04/09/11, 03:02

Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Σαμαράς και πως αλλιώς να αντιμετώπιζε το ακροατήριο του ο Παπανδρέου; Η εικόνα που παρουσίασαν χθες δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα. Τα ποσοστά που τους δίνει η πρόθεση ψήφου επιτρέπουν τη συζήτηση περί αυτοδυναμίας μόνο υπό συνθήκες...συγχώνευσης.

Σχολικά βιβλία: Ποιος τα χρειάζεται;

της Ρίκας Βαγιάνη

04/09/11, 03:01

Φυσικά και δεν χρειαζόμαστε τα σχολικά βιβλία. Eίναι περιττά και απαρχαιωμένα. Σε μια υπέρβαση ευγένειας, οι αρμόδιοι για τη διανομή τους, προσφέρουν στους μαθητές ακόμα και το εντελώς ξεπερασμένο DVD που θα περιέχει συμπυκνωμένη τη διδακτέα ύλη του σχολικού έτους. Αν και τα ζωντόβολα δεν αξίζουν τέτοια χάρη...

Dolce

Backstage: Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Θέρμη

του Κώστα Αργύρη

04/09/11, 03:05

Από τις ωραιότερες συναυλίες του καλοκαιριού ήταν αυτή στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Ματούλα Ζαμάνη και την 10μελή ορχήστρα τους.

Μύθοι σε "επανέκδοση"

του Άρη Μαλανδράκη

04/09/11, 03:04

Θεωρείται ο πατέρας του αρχαίου μύθου, ο... προπάτορας της παραβολής και ο κορυφαίος της λεγόμενης διαδακτικής μυθολογίας. Ο λόγος για τον Αίσωπο, τον πιο αγαπημένο παραμυθά όλων των εποχών, που παρά το πέρασμα 2.500 χρόνων εξακολουθεί να είναι επίκαιρος και να... γαργαλάει την καλλιτεχνική έμπνευση κάποιων επιγόνων.

Αναγνώστες

Εγώ, ο τόπος μου

Του Ευθύμιου Γεωργόπουλου

04/09/11, 00:29

Ο ‘’τύμβος’’ των χαλασμάτων δεσπόζει ακόμα –πλέον σα θλιβερό μνημείο- στη γειτονιά ‘’αλώνια’’, για να θυμίζει την αγέρωχη φωλιά της φαμίλιας του ‘’δίκαιου’’. Βλέπεις ο πάππος μου ήταν και φωναζόταν όχι Αριστείδης αλλά ‘’Παναγάκος ο δίκαιος’’.

Η Ευανθία και ο έρωτας

του Νίκου Δ. Δενδρή

04/09/11, 00:28

Αφιερωμένο στο ξανθό κορίτσι και το αγόρι που την κρατούσε αγκαλιά του, εκεί στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο να τους χαίρεται από ψηλ& #940;. Αφιερωμένο και σε σένα, που μου κράτησες το χέρι, πάνε τόσα χρόνια τώρα, και συνεχίζεις να το κρατάς.

Βιβλία

"Παιδί και εκπαίδευση στο μουσείο" (Πατάκης)

04/09/11, 00:48

Άνθρωποι που εργάζονται χρόνια στον τοµέα της εκπαίδευσης στο µουσείο, οι περισσότεροι συνεργάτες του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου στο οµώνυµο πρόγραµµα επιµόρφωσης που υλοποιεί από το 1988, κλήθηκαν να αναπτύξουν κείµενα που συγκεντρώνουν προβληµατισµούς για τον σύγχρονο εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο του µουσείου

Φωτογραφία

Backstage: Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο φράγμα Θέρμης Θεσσαλονίκης

του Κώστα Αργύρη

Από τις ωραιότερες συναυλίες του καλοκαιριού ήταν αυτή στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Ματούλα Ζαμάνη και την 10μελή ορχήστρα τους.

Video

Καλό φθινόπωρο!

Ένα stop motion animation βίντεο τραβηγμένο αποκλειστικά με ένα κινητό τηλέφωνο Νokia N8

© 2011

Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων |





powered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...