Ανακαλύψτε το βιβλίο

PROTAGON.gr

Πρόσωπα

3 του Σεπτέμβρη να γυρνάς...

του Σταύρου Θεοδωράκη

03/09/11, 01:27

Το σπίτι της Αγγέλας Κοκκόλα, αν δεν δεις τις φωτογραφίες με τους πολιτικούς -μαζεμένες όλες σε μια γωνία, μόλις μπαίνεις δεξιά- είναι σαν φωλιά διανοούμενης καλλιτέχνιδας. Κάποτε το όνομα της ήταν συνώνυμο της δύναμης των Παπανδρέου.

Θέματα

Όταν ο κ. Αναγνώστου συνάντησε το κ. Τριανταφυλλίδη

του Θωμά Θ. Σιώμου

03/09/11, 01:33

Έχω την εντύπωση πως οι life style διαρροές στο τύπο για τις εξόδους, τις αποδράσεις, τις γαστρονομικές επιλογές και τα χόμπι του ΓΑΠ εντείνουν την εναντιοσημία της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής και ακυρώνουν τη βασική έγκληση της κυβερνητικής ρητορείας που είναι η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

3η του Σεπτέμβρη: μπαξέδες ξεραμένοι

του Γιάννη Σιδέρη

03/09/11, 01:29

Με την απόσταση του χρόνου βλέπει κανείς το πρώιμο ΠΑΣΟΚ σαν… την αυλή των θαυμάτων της πολιτικής ζωής. Ένα καλειδοσκόπιο απόψεων και ιδεολογιών, όπου συνυπήρχ&alp ha;ν παλιοί κεντρώοι, δημοκράτες αστοί, Αντρεϊκοί, τριτοκοσμικοί «εθνικοαπελευθερωτές», ακτιβιστές...

Δεν Έχει Θέμα

του Δημήτρη Σκάλκου

03/09/11, 01:28

Η βαθμιαία παρακμή της ΔΕΘ στο χρόνο, διόλου τυχαία, συμβαδίζει με την ταυτόχρονη υποχώρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την αποδιάρθρωση της παραγωγική& sigmaf; μας βάσης...

Πριν το Bollywood

του Κώστα Γιαννακίδη

03/09/11, 01:25

Η κοινή λογική λέει ότι η κυβέρνηση επέλεξε να παρουσιάσει ένα περιβάλλον ρήξης προκειμένου ο πρωθυπουργός να πάει στη ΔΕΘ χωρίς επιπλέον μέτρα. Δέκα μέρες φτάνουν. Αν εξοικονομηθούν και μερικές παραπάνω καλύπτεται και η επίσκεψη Σαμαρά.

Ας πάμε σε εκλογές

του Τάσου Τέλλογλου

03/09/11, 01:24

Η δουλειά της πολιτικής είναι να πείθει για τους στόχους της. Η κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τη σοβαρότερη αδυναμία του αρχηγού της, την αδυναμία διοίκησης και διαχείρισης, απέτυχε να μετατρέψει τους στόχους σε υλοποιήσιμη πολιτική.

Dolce

Η κουζίνα μου, αυτός ο άγνωστος

της Λουκρητίας

03/09/11, 00:15

Αν η κυβέρνηση είχε βάλει διόδια στην κουζίνα μου στην προσπάθειά της να αυξήσει τα έσοδα του κράτους, το μόνο σίγουρο είναι πως η τρύπα του δημόσιου χρέους θα έβγαζε στην Κίνα. Αν η κουζίνα μου ήταν ιστοσελίδα, η Alexa θα εμφάνιζε για πρώτη φορά αρνητικό πρόσημο ώστε να μπορέσει να την στριμώξει κάπου στην λίστα με τα πιο δημοφιλή site παγκοσμίως.

Αναγνώστες

1+1 = 3

Του Αναστάσιου Ευθυμίου

03/09/11, 00:49

Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα της διαφθοράς, το καταγγέλλουμε, το πολεμάμε αλλά πάντα προσέχουμε να μην υπάρχουν διεφθαρμένα πρόσωπα. Σημασία έχει να πολεμάς το "κλίμα" της διαφθοράς, το "σύννεφο" της, το οποίο βέβαια δημιούργησαν οι άλλοι.

Γράμμα στον Γιώργο και τον Ευάγγελο

Του Γεωργίου Ρούσσου, Μαρούσι

03/09/11, 00:48

Προφανώς υπάρχει σχέδιο εξόντωσης εμού και όλων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών γιατί προφανώς για κάποιον ανεξήγητο λόγω θεωρήσατε ότι εμείς ήμασταν το πρόβλημα στην Ελληνική οικονομία.

Sex

Ηδονικοί θάνατοι

του Άρη Μαλανδράκη

03/09/11, 01:31

Να πεθάνεις την ώρα που κάνεις έρωτα: το καλύτερο, ίσως, που θα μπορούσαν να προσδοκούν οι απανταχού αρσενικοί! Το ζήτημα, βέβαια, είναι ποιός μπορεί να το επιβεβαιώσει -εκτός από την ερωτική παρτενέρ της αποφράδος στιγμής. Και ποιοί θα μπορύσαν να το πληροφορηθούν -εκτός και αν πρόκειται για κάποιο διάσημο μακαρίτη!

Video

Ανακαλύψτε το βιβλίο

Γνωρίστε μια νέα πρωτοποριακή συσκευή, χωρίς καλώδια, χωρίς μπαταρίες με άπειρες ώρες αυτονομία, μεγάλη βάση δεδομένων, χωρίς κρασαρίσματα και επανεκκινήσεις και προσιτή σε όλους. Θα την βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα.

© 2011

Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων |





powered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...