Ξέχασες το πτυχίο σου, Λεωνίδα!

PROTAGON.gr

Πρόσωπα

Η «διδάκτωρ» πήρε μηδέν

της Κατερίνας Γκίκα

02/09/11, 07:17

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο το γραφείο στελεχώθηκε και η κυρία Στέλλα Σάββα Μπαλφούσια τοποθετήθηκε επικεφαλής μετά από εισήγηση του τότε υπουργού οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ξέχασες το πτυχίο σου, Λεωνίδα!

του Γιώργου Γραμματικάκη

02/09/11, 00:18

Στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου είχα κι εγώ λόγους να πάω. Δεν θέλησα όμως. Με ενοχλούσε ότι εκεί γύρω θα υπήρχαν κάποιοι επώνυμοι πολιτικοί, που την διαφωνία τους μαζί του μετέφραζαν σε λοιδωρία και ύβρεις...

Θέματα

Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια

της Λουκρητίας

02/09/11, 08:13

Σημασία δεν έχει με ποιους πεθαίνεις και κηδεύεσαι αλλά με ποιους ζεις. Ζούμε μαζί, αλλά πεθαίνουμε χώρια. Και το σίγουρο είναι πως οι άμεσα ενδιαφερόμενο& iota; συνήθως δεν χρειάζονται αναγγελτήρια για να μάθουν το θλιβερό γεγονός.

H Ελλάδα που ξεψυχάει

του Άρη Δαβαράκη

02/09/11, 02:03

Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις και εσωτερική πληροφόρηση από «ειδικές πηγές» για να δει κανείς μια γυμνή αλήθεια: Η Ελλάδα βουλιάζει. Και δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να μπορεί να την βοηθήσει σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Το δίκιο του φοιτητή

του Κώστα Γιαννακίδη

02/09/11, 00:45

Ασφαλώς και όταν τα πανεπιστήμια της χώρας τελούν υπό κατάληψη, η συνολική εικόνα αλλάζει. Και όταν οι φοιτητές βγουν στους δρόμους η κοινωνία θα στρέψει ανήσυχ&eta ; το βλέμμα. Όμως το πιθανότερο είναι ότι αυτή τη φορά θα θυμώσει.

«Ιντερνετισμός»: νέα πάθηση για παιδιά

της Στέλλας Αλαφούζου

02/09/11, 00:21

Στην Ελλάδα τα παιδιά αποκτούν νωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Ο μέσος όρος είναι η ηλικία των 11 χρόνων. Διαβάζω πως 68 παιδιά προεφηβικής ηλικίας, πάσχουν από «ιντερνετισμό» και είναι σε απεξάρτηση. Στην Ευρώπη το 57% των παιδιών ηλικίας 9-16 ετών έχουν προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης...

Ο αγγελιοφόρος στον τοίχο

του Γιώργου Λακόπουλου

02/09/11, 00:06

Η κυβέρνηση ενοχλήθηκε σφόδρα επειδή η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος. Είναι πράγματι μια διαπίστωση που δεν καταπίνεται εύκολα...

Αναγνώστες

Run

Της Γιάννας Παναγιωτοπούλου, ετών 19

02/09/11, 01:13

Περιμένω από τους άλλους να μου νεύσουν θετικά για να ξεκινήσω την κούρσα, να πηδήξω τα εμπόδια, να δώσω τη σκυτάλη, να τερματίσω πρώτος ,να πάρω το χρυσό.

Αριστείδης Στεργιάδης: Ύπατος Αρμοστής της Σμύρνης

Της Χριστιάννας Λούπα, www.palmografos.com

02/09/11, 01:11

Ο δικηγόρος Αριστείδης Στεργιάδης, Κρητικός και φίλος του Βενιζέλου από την επανάσταση του Θερίσσου, διορίστηκε Ύπατος Αρμοστής της Σμύρνης το 1919, μετά την άφιξη του ελληνικού στρατού στην πόλη.

Τόποι

Μελβούρνη: Η πρωτιά δεν ήρθε τυχαία

του Αλέκου Μάρκελλου

02/09/11, 00:46

Αξιολογώντας στοιχεία όπως η σταθερότητα, οι παροχές υγείας, η κουλτούρα και το περιβάλλον, η εκπαίδευση, η ασφάλεια και οι υποδομές, η Μελβούρνη είναι η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς στον κόσμο. Αυτό προκύπτει από την ετήσια έκθεση του Economist...

Video

Το κορίτσι ipad

Το κορίτσι ipad: έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα διαδικτυακό περιοδικό για να διαφημιστεί

© 2011

Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων |





powered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...