Συνδέστε το Nokia σας με τον Online κόσμο

Ovi Store: Συνδέστε το Nokia σας με τον Online κόσμο
Το Ovi αποτελεί μία επανάσταση για τη φινλανδική εταιρεία. Έχει σημάνει το τέλος του PC Suite και τη μετατροπή του σε μία cloud computing εφαρμογή, όπου τα πάντα πλέον μπορούν να γίνονται σε άμεση διαδικτυακή σύνδεση, είτε πρόκειται για το συγχρονισμό των δεδομένων σας είτε για τις αγορές υλικού και τα updates που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη λειτουργία του κινητού σας τηλεφώνου.


Αποτελεί πλέον σημείο των καιρών να συνοδεύεται η αγορά μίας συσκευής με τον πλούτο των δυνατοτήτων που προσφέρει η λειτουργία ενός σημείου στο διαδίκτυο, όπου ο χρήστης μπορεί να βρει εφαρμογές, παιχνίδια και πολλά άλλα. Η προσπάθεια της Nokia είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και αξίζει τη δική της αναφοράς, παρόλο που δεν είναι η μόνη. Η Apple έχει παρουσιάσει το iTunes Store, η Google το Android market και αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλοι στο μέλλον.
Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι με το Ovi ο χρήστης μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα με το κινητό του. Το Ovi Store, από τη μεριά του, αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι άμεσα προσβάσιμο είτε απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο είτε μέσω του σχετικού δικτυακού τόπου. Το Ovi Store είναι ένα εξελιγμένο media service, στο οποίο ενοποιούνται οι υπάρχουσες υπηρεσίες περιεχομένου της Nokia, σε ένα one-stop-shop που παρέχει δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Χιλιάδες από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου περιεχομένου, μαζί με ανεξάρτητους προγραμματιστές εφαρμογών, διανέμουν τα media, εφαρμογές και παιχνίδια τους μέσα από το Ovi Store. Οι πάροχοι περιεχομένου και οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά μπορούν να συνεχίσουν να εγγράφονται στη λίστα των προμηθευτών του Ovi Store, στη διεύθυνση publish.ovi.com.
Στις χώρες όπου διατίθεται η σχετική υποστήριξη, οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν από το Ovi Store την εφαρμογή που θέλουν, επιλέγοντας το εικονίδιο του Ovi Store στον κατάλογο "Download!" του κινητού τους. Το πρόγραμμα-πελάτης για το κινητό είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά, τα ρωσικά και τα ισπανικά, ενώ υποστηρίζει τη δυνατότητα χρέωσης μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Παγκοσμίως, η χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας είναι διαθέσιμη μέσα από το website του κινητού, αλλά και μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.
Το Ovi Store διατίθεται σε 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο που εκτιμάται ότι διαθέτουν ένα από τα 50 μοντέλα της Nokia, συμπεριλαμβανομένης και της ναυαρχίδας Ν97. Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση store.ovi.com μέσα από τον browser της συσκευής τους, ώστε να αρχίσουν να κατεβάζουν άμεσα το υλικό που τους ενδιαφέρει, δίνοντας έτσι πιο προσωπικό χαρακτήρα στη συσκευή τους, με νέες εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο, podcasts, εργαλεία, διαδικτυακές και location-based υπηρεσίες, κάνοντας το κινητό τους πιο έξυπνο και διασκεδαστικό.

πηγή: www.connecting.gr συνέχεια...

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...