Πιο κοντά τα Windows 7

Πιο κοντά τα Windows 7
Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της έκδοσης Release Candidate (RC) του αναμενόμενου νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στους συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechNet. Από τις 5 Μαΐου τη συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να προμηθευτεί και το ευρύ κοινό στη διεύθυνση www.microsoft.com/windows7..
Για το σχεδιασμό τους τα Windows 7 RC βασίστηκαν στα σχόλια και τις παρατηρήσεις εκατομμυρίων πελατών και συνεργατών, που συνέβαλαν στη διαδικασία ανάπτυξης ενός λειτουργικού, το οποίο θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους και θα προσδίδει σε αυτούς και τις επιχειρήσεις τους προστιθέμενη αξία.
Περισσότερα από 32.000 στελέχη από 10.000 εταιρείες δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία αναγκαία για την ανάπτυξη των Windows 7. Σύμφωνα με τη Microsoft, η RC έκδοση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη διάθεση του τελικού προϊόντος, καθώς έμπρακτα υποδηλώνει πως το νέο λειτουργικό σύστημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...