iPhone 3G

by email: axarslan@

iPhone 3G από την Cosmote
Το iPhone 3G διατίθεται από την περασμένη Παρασκευή με μια νέα σειρά οικονομικών προγραμμάτων της Cosmote, συνδυάζοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας για απλές κλήσεις, δωρεάν μηνύματα SMS, καθώς και δωρεάν Mbytes για πρόσβαση στο Internet, με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από μόνο 20 ευρώ, ενώ σε ορισμένα προγράμματα η συσκευή παρέχεται δωρεάν. Η πρωτοποριακή συσκευή προσφέρεται σε τιμές 50% φθηνότερα με τα νέα 18μηνα προγράμματα της εταιρίας.
Με στόχο να αναδείξει την προηγμένη τεχνολογία περιήγησης στο Internet και τις προηγμένες λειτουργίες και εφαρμογές του iPhone η Cosmote, με κάθε νέα ενεργοποίηση των προγραμμάτων «COSMOTE i» έως τις 30 Ιουνίου, προσφέρει διπλάσιο δωρεάν όγκο δεδομένων για 12 μήνες από την αρχική ενεργοποίηση.
Οι δυνατότητες της συσκευής υποστηρίζονται άρτια από το προηγμένο δίκτυο 3ης γενιάς της Cosmote που παρέχει ταχύτητες πρόσβασης έως 7,2 Mbps (HSDPA).
Ενδεικτικό παράδειγμα των νέων προγραμμάτων της Cosmote ειδικά για το iPhone αποτελεί το COSMOTE i-75 που προσφέρει 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας, 200 SMS και 750ΜΒ όγκο δεδομένων. Για τους πελάτες που θα εγγραφούν έως τέλος Ιουνίου ο όγκος δεδομένων για έναν ολόκληρο χρόνο ανέρχεται σε 1,5GB. Σε αυτό το πρόγραμμα το iPhone 3G προσφέρεται μόνο με 99 ευρώ.

iPhone 3G «απάντηση» της Vodafone
Άμεση ήταν η απάντηση της Vodafone στην κίνηση της Cosmote να αρχίσει να διανέμει -και αυτή- το iPhone 3G. Σε σχέση με τα προγράμματα iPhone της Vodafone, η Cosmote έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στον όγκο των δεδομένων που προσφέρονται στις δικές της προτάσεις. Η Vodafone αποφάσισε να αντεπιτεθεί ανακοινώνοντας την Παρασκευή μία νέα προσφορά που αναφέρει ότι από 21/03/2009 έως και 30/6/2009 όσοι συνδρομητές εγγραφούν σε κάποιο από τα προγράμματα Surf & Email 250 και Surf & Email 500 ή σε οποιοδήποτε iPhone ή Surf & Talk πρόγραμμα θα έχουν επιπλέον όγκο δεδομένων για 12 συνεχείς μήνες. Ειδικότερα, για το πρόγραμμα Surf & Email 250 ο συνολικός όγκος είναι 1,5GB ανά μήνα, ενώ για το Surf & Email 500 είναι 2,5GB ανά μήνα. Για τα προγράμματα iPhone και Surf and Talk lite ο συνολικός όγκος είναι 1,5GB ανά μήνα, ενώ για τα iPhone και Surf & talk plus είναι 2,5GB ανά μήνα. Τα προγράμματα Surf & Email της Vodafone αφορούν κυρίως το Blackberry Storm που αποτελεί «ανταγωνιστικό μοντέλο» του iPhone. Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει σε ορισμένα από τα «ακριβά» προγράμματα του iPhone, τη συσκευή έναντι 99 ευρώ, απαντώντας και εδώ στην αντίστοιχη προσφορά της Cosmote.



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...